Gouden medaille voor supplement F


Op zaterdag 20 januari 2024 vond de teamwedstrijd supplement D plaats. Veerle en Nina vormen met Educa samen een team. Helaas is Veerle geblesseerd dus zij moedigde het team fanatiek aan. Hoewel het team samen sterk was en Nina mooie oefeningen liet zien, behaalde Educa-Dioscuri een achtste plaats.

Op zondag 21 januari 2024 turnde Nina haar individuele wedstrijd. Nina overtrof zichzelf met een strakke balkoefening en eindigde in het klassement op een knappe 12e plaats. 

Daarna was het de beurt aan het supplement F team. Dit was hun eerste KNGU-wedstrijd van het seizoen. Bente behaalde een knappe 11.133 met haar indrukwekkende balkoefening, wat haar een tweede plaats opleverde. Janne turnde een mooie brugoefening met score van 10.700, goed voor een derde plek. Isis voerde een prachtige vloeroefening uit, waarmee ze met een 10.900 eerste werd. Evi turnde een vloeroefening met een opvallende hoge salto voorover, goed voor een score van 10.750, een vierde plek. Femke turnde een strakke brugoefening, waarmee ze de eerste plaats veroverde met een score van 10.950. 

Door deze goede prestaties van alle turnsters eindigde het team supplement F knap op de eerste plaats. Op individueel niveau eindigde Femke knap op de eerste plaats. En Bente eindigde op de derde plaats. Dames uit beide teams, jullie mogen trots zijn op jezelf!