Spannende turnwedstrijd: Educa – Dioscuri


Op zaterdag 13 januari 2024 namen de turnsters van de middenbouw het op tegen Educa uit Veghel in een spannende individuele wedstrijd. Alle turnsters hebben de afgelopen weken hard getraind en vooruitgang geboekt. In een plezierige sfeer deden alle turnsters hun uiterste best om het beste uit hun oefeningen te halen. Dat lukt ook deze wedstrijd uitstekend. Het publiek kon zich niet vervelen.

Jente stal de show met een prachtige salto voorover vanaf de balk. Anna verraste het publiek met een arabier flikflak, gevolgd door een knappe kaats. Celina turnde een mooi gelukte radslag op de balk, terwijl Sterre twee hele mooie sprongen over de pegasus liet zien.

Saartje turnde op de vloer een schitterende arabier flikflak en Lis liet een strakke balkoefening zien. Bij Laura lukte het ophurken op de brug helemaal alleen. Zoë G. turnde twee prachtige overslagen over de pegasus en Zoë K. liet een knappe brugoefening zien, waarbij het ophurken helemaal alleen lukte. Danika liet op vloer een nette overslag arabier zien en Lisa turnde een mooie overslag en half in over de pegasus.

De inzet werd beloond met een aantal podiumplekken. Lis veroverde op middenbouw niveau 3/4 de eerste plaats en ze nam met trots de gouden medaille in ontvangst. In niveau 5 ging Lisa eveneens er met het goud vandoor. Zoë K. behaalde een prachtige derde plek met dus een bronzen medaille.

Wat een fantastische prestaties van alle turnsters! Het was een fijne en leerzame wedstrijd. Een welverdiende felicitatie aan alle turnsters voor hun harde werk en geweldige inzet tijdens deze onderlinge wedstrijd.