Goud voor Britt en zilver voor Quinty in Breda


Zondag 5 juni 2022 namen drie turnsters van de Recreatieplusgroep van Dioscuri’94 deel aan de Open Bredase Turnkampioenschappen.

Isabella, categorie Jeugd, deed op zowel sprong, brug als vloer knap mee in de top 3. Helaas liet ze het op balk liggen, waardoor ze nét naast de medailles greep. Het brons ging naar een turnster van de club Samen voor Terheijden die 45,125 pt behaalde in de meerkamp. Isabelle kwam tot een puntentotaal van 45,100 pt en moest genoegen nemen met de 4e plaats. Maar met maar liefst drie top 3-scores, waarvan op sprong zelfs de allerhoogste score, kan zij terugkijken op een super mooie wedstrijd. Goed gedaan Isabella!

Britt en Quinty kwamen diezelfde wedstrijd uit in de categorie Pupil 3. Beide dames lieten een sterk optreden zien in Breda. Met een 1e score op balk, een 2e score op brug en de 3e score op zowel sprong als vloer turnde Quinty zich knap naar de 2e plaats. Britt eindigde met een 4e score op balk, maar de hoogste scores op zowel sprong, brug als vloer ruimschoots als 1e. Goud dus voor Britt en zilver voor Quinty! Gefeliciteerd dames!