Koppelwedstrijd

Zaterdag 2 november werd met de traditionele koppelwedstrijd het wedstrijdseizoen voor Dioscuri geopend. De selectie van Dioscuri is groter dan ooit en dat betekende in de aanloop naar deze wedstrijd dat de tijdsdruk om alle kinderen hun oefening aan te leren ook groter was dan ooit. In deze onderlinge oefenwedstrijd wordt gekeken wat de meiden al wel en wat ze nog niet weten, wat ze al wel en wat ze nog niet kunnen, in hoeverre de trainsters de oefeningen juist hebben aangeleerd en in hoeverre de jury en de wedstrijdcommissie klaar zijn voor het echte werk. Toch bleek de wedstrijd voor iedereen behoorlijk spannend. Goed dus om het seizoen met deze wedstrijd te beginnen! Hier er daar moeten nog de nodige puntjes op de ‘i’ gezet worden, maar toch onthielden de turnsters hun oefeningen al beter dan ze vooraf dachten. Ook werden er veel mooie nieuwe elementen uitgeprobeerd. Dat was mooi om te zien. De winst ging naar Janne (Pupil 2 D2) en Julia (Senior, div. 3).

De komende weken gaan trainsters en turnsters hard aan de slag om de puntjes op de ‘i’ te zetten. De eerste ‘echte’ wedstrijden zijn over twee weken in Tilburg. Op naar een mooi wedstrijdseizoen!