Jubileumweekend Dioscuri‘94


Onze vereniging bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren hebben wij een jubileumweekend georganiseerd. Op zaterdag 14 september was het te doen voor de kinderen vanaf groep 7. De organisatie had een lasergamebedrijf ingehuurd en de sporthal werd omgebouwd tot laserbunker. De hele sporthal stond vol met obstakels en forten waar de meiden zich achter konden verschuilen. Na het spannende potje lasergamen volgde een griezelige spooktocht in de bossen. Bij terugkomst in de sporthal hebben de meiden een film gekeken en mochten ze in de sporthal logeren! Na het ontbijt zondagochtend eindigde het programma voor de meiden uit groep 7 en ouder en werden de voorbereidingen getroffen voor de rest van de leden. Het programma voor de jongere leden vond plaats bij de blokhut van de scouting. Daar was voor hen een spelmiddag georganiseerd met onder andere een opblaaskussen en zelfs een opblaasbare hindernisbaan. De dag werd afgesloten met frietjes en een snack. We blikken terug op een geslaagd jubileum weekend. Organisatie, bedankt!!