Sinterklaas bij Dioscuri’94!

Zaterdag 25 november bracht Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten een feestelijk bezoek aan Turn- en Gymnastiekvereniging Dioscuri’94. De jongste leden waren massaal aanwezig om dit mooie feest op sportieve wijze te vieren!

Als Zwarte Piet moet je steeds meer kunnen! De daken worden steeds hoger, de schoorstenen alleen maar nauwer, en daarom moet je als Piet goed je evenwicht kunnen bewaren en superlenig zijn. Een extra lesje bij Dioscuri’94 kon dus geen kwaad! En de Pieten hebben veel geleerd: één van de Pieten liet aan het eind zelfs een mooie salto achterover zien! En gelukkig werd ook de sleutel van de pakjeskamer terug gevonden, zodat alle kinderen weer hun kadootjes kunnen krijgen.

Klik hier voor alle foto’s!

Dioscuri’94 bedankt de Sint en zijn Pieten heel hartelijk voor het geslaagde bezoek aan onze verenging. Veel succes en plezier met jullie verdere reis door Nederland en tot volgend jaar!