Jade en Myrne geslaagd voor Gymleidster 3!

Op zondag 8 oktober gingen Myrne en Jade vol spanning naar Tilburg voor hun ‘trainsterseindexamen’. Al enkele jaren zijn zij bezig met het volgen van cursussen en 8 oktober was het dan zover. Erop of eronder! Nou, het werd erop! Ze zijn allebei geslaagd!! Wat waren ze opgelucht na afloop.

Jade: “Het was zenuwslopend!! Ik was heel zenuwachtig zelfs al bij de voorbereiding. Een goede voorbereiding is het hele werk bij deze cursus! Nadat ik de les had gesprek had ik nog een gesprek over hoe alles ging en daarin moest ik uitleggen waarom ik alles zo deed. Aan het einde van het gesprek zeiden ze “je bent dik geslaagd”. Ik was opgelucht en heeel blij!”

Marlou van Roosmalen, secretaris en hoofdtrainster van de selectie: “Geweldig! Ik ben zo ontzettend trots op deze twee meiden!! Het heeft ze behoorlijk wat tijd en moeite gekost om aan alle verplichtingen van de KNGU te voldoen, maar ze hebben dat papiertje allebei dubbel en dwars verdiend. Myrne en Jade zijn echt twee aanwinsten voor onze club. Als verantwoordelijke voor het kader binnen Dioscuri en Dioscuri’94 kan ik niet anders zeggen dan dat ik daar echt heel blij mee ben. Dames, vanuit mijn functie als secretaris nogmaals: van harte gefeliciteerd!! Fijn dat jullie dit voor de club hebben gedaan!”