Clubkampioenschappen Dioscuri


Op zaterdag 13 april 2024 vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats voor de wedstrijdgroep. Als eerste was het de beurt aan de onderbouw. Voor deze dames was er een meetmoment. De turnsters lieten zien hoe goed ze verschillende elementen hebben geoefend. De dames ontvingen een mooi diploma en een medaille.

Daarna was het de beurt aan de middenbouw en bovenbouw. In maar liefst zes medaillecategorieën werd gestreden om de grootste clubeer. De meiden lieten goed turnwerk zien en sommige turnsters probeerden zelfs wat nieuwe elementen.

Bij middenbouw pupil 1 mocht Celina het hoogste podium betreden, Zoë eindigde knap op de tweede plaats en Sterre op plaats drie. Bij pupil 2 eindigde Lis knap op de eerste plaats, Zoë op plaats twee en Anna op plaats drie. Bij pupil 3 ging Lisa met het goud naar huis. Bij de bovenbouw supplement D eindigde Nina knap op de eerste plaats en Veerle op de tweede plaats. Bij supplement E ging Elize met het goud naar huis, Laura eindigde op plaats twee en Sylvie op de derde plaats. Bij supplement F eindigde Bente op de eerste plaats, Femke op de tweede plaats en Evi op plaats drie.

De beker voor de clubkampioen van de middenbouw werd gewonnen door Lis. En Elize mag zich clubkampioen van de bovenbouw noemen! Met de prijsuitreiking van de bekers werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van de wedstrijdgroep afgesloten.

In hun prachtig schitterende wedstrijdpakjes hebben alle kinderen tijdens het meetmoment en de wedstrijden het beste uit zichzelf gehaald. Het was een ware viering van turntalent en doorzettingsvermogen.