Mooie prestaties tijdens kwalificatie- en regiofinales


Op zaterdag 23 maart was het de beurt aan het middenbouw niveau 5 team, dat hun laatste kwalificatiewedstrijd turnde. Dit team bestaande uit Zoë K, Zoë G, Danika, Laura en Lisa. Zoë K turnde een mooie brugoefening, die goed was voor een 11.250. Zoë G turnde voor het eerst een gelukte overslag zonder plank op de vloer, 11.900. Het lukte Danika voor het eerst om met de radslag op balk te blijven staan. Dit werd beloond met een 13.150. Laura liet op balk ook een nette oefening zien, hiermee behaalde ze een 13.100. Lisa turnde twee hele mooie sprongen over de pegasus. Dit was goed voor een 12.600. Dit team werd derde! 

Op zondag 24 maart werden de eerste team regiofinales en individuele regiofinale geturnd. In de ene baan was het de beurt aan het supplement E team, bestaande uit Elize, Esmee, Laura, Sylvie, Mairy en Roos. Elize turnde een hele mooie brugoefening met ruime opzwaaien. Dit werd beloond met een 11.850. Esmee turnde een strakke arabier op balk, goed voor een 10.850. Op brug liet Laura een mooie oefening zien, 11.450. Sylvie turnde op vloer een mooie vloeroefening. Hiermee behaalde ze een 10.600. Mairy liet op sprong een mooie half in-half uit zien, 10.600. Roos turnde op vloer een nette oefening, 10.800. Door deze mooie oefeningen eindigde dit team knap op een tweede plek! 

In de andere baan was het de beurt aan het middenbouw niveau 3 team. Lis vormde samen met V&K Uden een team. Lis liet op vloer een hele nette oefening zien. Dit werd beloond met een 13.700. Door alle goede resultaten eindigde dit team knap op een derde plek! 

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Veerle, senior supplement D. Veerle plaatste zich al super knap voor een individuele regiofinale. Op balk liet ze een stabiele oefening zien en behaalde een 10.350. Ze turnde een stabiele wedstrijd en eindigde op een mooie 12e plek! 

Wat een weekend vol prestaties en hoogtepunten voor de teams en individuele deelnemers! Jullie mogen trots zijn op jezelf!