Zilveren medailles bij KNGU wedstrijden


Op zaterdag 9 maart was het in wedstrijd 1 de beurt aan Veerle senior supplement D. Ondanks een zware enkelblessure turnde ze een mooie balkoefening, met helaas 1 val. Maar behaalde alsnog knap een 10.3. In een sterk deelnemersveld werd Veerle knap 23e!

In wedstrijd 2 was het de beurt aan het middenbouw niveau 4 team, bestaande uit Anna, Celina, Jente en Sterre. Saartje kon helaas niet meedoen aan de wedstrijd. Op balk turnde Anna een strakke balkoefening,  bijna zonder wiebels. Dit werd beloond met een 11.867 (2e). Celina liet een mooie overslag en half in over de pegasus heen zien, 13.050 (4e). Jente liet een fraaie balkoefening zien met een nette radslag, 11.467 (5e). Op vloer deed Sterre twee hele mooie boogjes met beide benen. Dit werd beloond met een 10.7. Door alle goede resultaten eindigde dit team op een knappe 2e plaats!

Op zondag 10 maart was het de beurt aan het team van supplement F, bestaande uit Bente, Evi, Femke, Isis en Janne. Bente liet op vloer een mooie oefening zien met arabier salto, 10.95 (9e). Op balk straalde Femke met een stabiele balkoefening. Ze werd hier eerste met een 10.650. Op brug turnde Isis een knap doorgeturnde oefening, 10.55 (2e). Evi liet op vloer een mooie arabier flikflak zien. Dit werd beloond met een 10.65. Op balk turnde Janne een fraaie balkoefening.  Ze behaalde een keurige 10.45 (2e). Door de goede resultaten behaalde dit team een zilveren medaille.

Het is nog eventjes afwachten betreft de doorstroming voor de finales. Maar dames, jullie mogen allemaal trots zijn op jezelf.