Tweede voorwedstrijd Jeugd N3


Zondag 12 januari was het voor de tweede maal de beurt aan Jeugd-turnsters Nicci, Karlijn en Naomi om zich voor de vervolgwedstrijden te kwalificeren. De wedstrijd vond plaats in Prinsenbeek.

Op rekstok overtroffen de meiden zich. Nicci liet een sterke oefening zien op rekstok. Net als Naomi. Er werden zelfs streksalto’s af geturnd. Ook op vloer werd goed geturnd door de meiden. Karlijn wist op dat onderdeel zelfs de 2e score (11,750pt) te behalen. Op de evenwichtsbalk liet Karlijn wederom een flikflak zien. Zonder val! Ontzettend knap. Nicci en Naomi lieten keurige sprongen zien. Naomi was zo consistent dat de scores voor haar twee half/in half uit-sprongen bijna identiek waren.

Uiteindelijk eindigde Karlijn, Naomi en Nicci respectievelijk als 12e, 21e en 32e. Prima prestaties! Nu maar afwachten of deze mooie prestaties voldoende zijn voor doorstroming.