Onderbouw Dioscuri in het nieuw


Dioscuri maakt zich weer op voor het nieuwe turnseizoen! De meiden hebben de afgelopen maanden hard getraind op nieuwe onderdelen en staan te trappelen om hun nieuwe skills in de wedstrijden te etaleren. De eerste wedstrijden, de open Tilburgse kampioenschappen, staan komend weekend alweer op het programma.

De selectie van Dioscuri kent dit seizoen maar liefst 44 meiden, een record! De onderbouw (de meiden van 9 tot en met 12 jaar) bestaat dit jaar uit 17 turnsters. De bovenbouw categorie (vanaf 12 jaar en ouder) bestaat dit jaar uit 21 turnsters. De pre-instap categorie van Dioscuri bestaat voor het seizoen 2018-2019 uit 6 meiden.

Nieuw gezichten dit jaar in de onderbouw zijn Juultje, Milena, Laura, Nina, Roos en Sylvie, die allemaal door zijn gestroomd vanuit de pre instap categorie. Zij maken hun wedstrijddebuut in prachtige nieuwe pakjes, waarvan de hoofdkleur het kenmerkende koningsblauw is, sinds jaar en dag de kleur van turnend Rooi.

Voor de meiden (zowel boven als onderbouw) is een aantrekkelijk wedstrijdprogramma samengesteld. Naast de individuele KNGU wedstrijden nemen de Dioscuri dames dit jaar ook deel aan de reeds genoende open Tilburgse kampioenschappen, de open Bredase kampioenschappen en de Meijerijcup. Uiteraard staan dit jaar ook weer de traditionele koppelwedstrijd en de clubkampioenschappen op het programma. Ten slotte organiseert Dioscuri samen met De Meere uit Boxmeer en Sportief uit Oss een tweetal onderlinge toernooien waarin om de prijzen gestreden zal worden.

Turnsters, heel veel succes in het komende turnseizoen!