Meierijcup recreatie


Op zondag 17 juni, terwijl de rest van Nederland ontwaakte met zelfgeknutselde vaderdagcadeautjes, verzamelden bij Sporthal de Streepen ruim 80 kinderen uit Meierijstad. Inzet: de Meierijcup! Een prachtige beker die zou worden uitgereikt aan degene die beste turnoefeningen liet zien. Turnsters en turners die op recreatief niveau turnen streden in vijf categorieën om de medailles en in twee categorieën om de Meierijcup. De kinderen lieten een grote verscheidenheid aan turnelementen zien. Uiteindelijk gingen een van de turnsters van Educa (Veghel) en onze eigen Lien van de Sande er met de felbegeerde cup vandoor! ’s Middags stond de Meierijcup voor de recreatieplusturnsters op het programma. Zo’n 40 turnsters kwamen tijdens deze tweede wedstrijd in actie. Wederom kon het publiek van mooi turnen genieten. De winst ging uiteindelijk naar Educa.