Nieuw Trainsterstalent bij Dioscuri

Ook dit jaar starten er weer een aantal nieuwe, jonge hulptrainsters bij Dioscuri. Op vrijdagen helpen (v.l.n.r. op de foto) Amy Jones, Anouk van den Brandt, Juul van Bogget en Kaya van der Wijst bij de training.

Zij stellen zich even aan u voor:

“Hallo, ik ben Amy Jones, ik ben 13 jaar oud.Ik zit op het Elde college in Schijndel in de 2e klas. Ik zit bij de wedstrijd groep van Dioscuri. Mijn favoriete toestel is vloer.”

 “Ik ben Anouk van den Brand, 13 jaar en ik woon in Liempde. Ik zit in wedstrijdgroep A, junior 3de divisie. Dit wordt mijn 9de jaar dat ik turn. Ik vindt het heel leuk om te turnen en om turnles te geven.”

 “Hoi, ik ben Juul van Bogget, ik ben 13 jaar en zit in 2 Havo op het Elde College.  Ik zit nu op voetbal, maar toen ik in de wedstrijdgroep van Dioscuri zat was mijn lievelingstoestel de balk. Ik heb er erg veel zin in om turntraining te geven!”

 “Ik ben Kaya van der Wijst en ik ben 12 jaar. Ik zit op het Elde college. Ik heb tot voor kort wedstrijden geturnd. Mijn leukste toestel? Balk!”

Dames, dank voor jullie inzet bij Dioscuri en heel veel succes bij jullie trainingen!