Zaterdag 28 November: Sinterklaas Bij Dioscuri’94!

Afgelopen zaterdag bracht Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten een feestelijk bezoek aan Turn- en Gymnastiekvereniging Dioscuri’94! De jongste leden van Dioscuri’94 waren massaal aanwezig om dit mooie feest op sportieve wijze te vieren.

Sinterklaas 2015

Van de Zwarte Pieten wordt steeds meer gevraagd in acrobatisch opzicht. De daken worden immers steeds hoger, de schoorstenen alleen maar nauwer, en daarom moet je als Piet goed je evenwicht kunnen bewaren en superlenig zijn. Sint had daarom besloten zijn Pieten op turnles te sturen bij Dioscuri’94. De Pieten lieten bij aankomst zien heel sportief te zijn en blonken uit in voetballen, badminton en tennis, maar toch bleken ze op turngebied nog heel veel te kunnen leren van onze jongste leden! Ze deden goed hun best op de toestellen en strooiden daarbij uiteraard met veel snoepgoed. Aan het eind kon Sinterklaas tevreden zijn en waren de Pieten helemaal klaar voor het klimmen en klauteren over de daken!

Dioscuri’94 bedankt de Sint en zijn Pieten voor het geslaagde bezoek aan onze verenging. Veel succes en plezier met jullie verdere reis door Nederland en tot volgend jaar!

Alle foto’s vind je hier.